Dobrodošli

ZAJEDNO SMO JAČI

Zajednički nastup je uvek bolji nego pojedinačni!

Pridružite, da budemo zajedno, kako bi pomogli drugima i sebi!

 

SVAKO KO ŽELI DA BUDE SA PRAVIM LJUDIMA NA PRAVOM MESTU JE DOBRODOŠAO!

Sva fizička lica koji obavljaju menadžersku delatnost i/ili funkciju iz upravljanja ljudskim resursima, ili žele da to rade, da nauče, da se informišu, da budu sa pravim ljudima na pravom mestu.

Menadžer ljudskih resursa je osoba sa primarnim zadatkom postavljanja ciljeva, planiranja organizovanja, realizacije, kontrole i vrednovanja aktivnosti i donošenja odluka u procesu rukovođenja odeljenja, sektora, departmenta ljudskih resursa, koja svojim radom i poslovanjem je odgovorna za usmeravanje, organizovanje i praćenje rada zaposlenih, grupe pojedinaca, tima, odnosno osoba, koja obavlja poslove i/ili funkcije i/ili je imenovan za predsednika, potpredsednika, direktora ljudskih resursa, rukovodioca u privrednom društvu, organizaciji društvenih delatnosti uz određenu naknadu.

Menadžeri ljudskih resursa mogu rukovoditi zaposlenima direktno ili upravljati grupom rukovodioca koja direktno rukovodi zaposlenima. Za menadžera je važnije da ume da upravlja zaposlenima nego da ume dobro da obavlja njihov posao. Menadžer može imati ovlašćenje da zaposli ili otpusti radnike, ili da ih unapredi. Menadžer je odgovoran za planiranje, upravljanje, nadgledanje i kontrolu ljudi i njihovog rada. Bitna odlika menadžera je da je on osoba koja donosi odluke iz svog delokruga rada to jest upravljanja ljudskim resursima.

Sa menadžerima iz prethodnih stavova izjednačeni su i funkcioneri privrednih komora, savetnici uprava i osnivači privrednih društava koji se bave poslovima upravljanja ljudskim resursima ili talentima.

Menadžeri koji su zaposleni ili radno angažovani po osnovu individualnog ugovora (na primer konsultanti), mogu biti primljeni u članstvo Komore menadžera ljudskih resursa Srbije, na osnovu pismene prijave o pristupanju Komori. Ova odredba obuhvata i one menadžere koji su suvlasnici privrednog društva kojim upravljaju.

Članovi Komore mogu da budu menadžeri koji imaju prebivalište ili boravište u Republici Srbiji, bez obzira na državljanstvo, kao i menadžeri, državljani Republike Srbije, koji imaju prebivalište ili boravište u inostranstvu.

Izuzetno, članovi Komore mogu da budu i fizička lica koja upravljaju poslovnim procesima iz menadžmenta ljudskih resursa u javnom i nevladinom, neprofitnom sektoru.

Šta preduzeti da bi ste postali član Komore menadžera ljudskih resursa Srbije?

Popunjavanje prijave: Prijavu možete preuzeti ovde, a zatim je proslediti na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Uz nju je potrebno priložiti radnu biografiju, fotografiju (format biografije je slobodan) i potpisanu izjavu o saglasnosti za obradu podataka koju možete preuzeti ovde.

Slanje prijave: Prijava i radna biografija se šalju na e-mejl ili adresu Komore.

Za detaljnije informacije možete kontaktirati izvršnu kancelariju Instituta na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na 060 50 44 009.

Sva prava i obaveze regulisane su Statutom, odnosno unutrašnjim aktima Komore, dostupni su po zahtevu.

Kontakt info

KOMORA MENADŽERA
LJUDSKIH RESURSA SRBIJE

Adresa:
Đorđa Vojnovića 118
Inđija
Republika Srbija

Telefon:
+381.60.50.44.009

Internet:
www.hrkomora.rs

e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 85 gostiju i nema prijavljenih članova