Kategorije članstva

Osnovni paket (informacioni paket)

Ovaj paket je dizajniran za individualno članstvo, za osobe kojima je prevashodni interes da ostvare profesionalni kontakt sa kolegama iz Srbije i da budu deo profesionalne mreže menadžera ljudskih resursa Srbije.

Članarina za ovaj paket je 10 evra.

Profesionalni paket (paket podrške i promocije)

Pro-paket dizajniran za organizacije/kompanije koje žele da se istaknu u oblasti menadžmenta ljudskih resursa u poslovnoj zajednici Srbije. Ovim organizacijama je obezbeđena promotivna podrška na događajima u organizaciji Komore menadžera ljudskih resursa Srbije, vebsajta Komore, magazin portala, video kanala, društvenih medija i e-novosti. Idealan paket za kompanije kojima je interes interakcija sa svim korisnicima usluga Komore, poznatim i iskusnim menadžerima, preduzetnicima i profesionalcima iz različitih industrija (njih preko 3000), koji žele da učestvuju i doprinesu u rešavanju vodećih tema iz menadžmenta, radnih odnosa i upravljanja ljudima u organizaciji.

Premijum paket (paket pobednika i lidera)

Premijum paket za organizacije i pojedince koji su dobitnici nagrada na IZBORU NAJBOLJIH IZ MENADŽMENTA LJUDSKIH RESURSA U SRBIJI, za organizacije i pojedince koji žele da imaju lidersku ulogu u aktivnostima Komore menadžera ljudskih resursa Srbije.

 

tabela kategorije clanstva

 

*Svakom članu je omogućeno takođe, da kreira svoj jedinstveni paket koji odgovara njegovim zahtevima. Ako ste zainteresovani za ovakav vid članstva, molimo vas da kontaktirate Komoru menadžera ljudskih resursa Srbije.

 

Postanite ponosni član Komore menadžera ljudskih resursa Srbije, jedine organizacije koja brani i zastupa interese onih koji se bave menadžmentom ljudima.

Kontakt info

KOMORA MENADŽERA
LJUDSKIH RESURSA SRBIJE

Adresa:
Đorđa Vojnovića 118
Inđija
Republika Srbija

Telefon:
+381.60.50.44.009

Internet:
www.hrkomora.rs

e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 95 gostiju i nema prijavljenih članova