Категорије чланства

Основни пакет (информациони пакет)

Овај пакет је дизајниран за индивидуално чланство, за особе којима је превасходни интерес да остваре професионални контакт са колегама из Србије и да буду део професионалне мреже менаџера људских ресурса Србије.

Чланарина за овај пакет је 10 евра.

Професионални пакет (пакет подршке и промоције)

Про-пакет дизајниран за организације/компаније које желе да се истакну у области менаџмента људских ресурса у пословној заједници Србије. Овим организацијама је обезбеђена промотивна подршка на догађајима у организацији Коморе менаџера људских ресурса Србије, вебсајта Коморе, магазин портала, видео канала, друштвених медија и е-новости. Идеалан пакет за компаније којима је интерес интеракција са свим корисницима услуга Коморе, познатим и искусним менаџерима, предузетницима и професионалцима из различитих индустрија (њих преко 3000), који желе да учествују и допринесу у решавању водећих тема из менаџмента, радних односа и управљања људима у организацији.

Премијум пакет (пакет победника и лидера)

Премијум пакет за организације и појединце који су добитници награда на ИЗБОРУ НАЈБОЉИХ ИЗ МЕНАЏМЕНТА ЉУДСКИХ РЕСУРСА У СРБИЈИ, за организације и појединце који желе да имају лидерску улогу у активностима Коморе менаџера људских ресурса Србије.

 

tabela kategorije clanstva

 

*Сваком члану је омогућено такође, да креира свој јединствени пакет који одговара његовим захтевима. Ако сте заинтересовани за овакав вид чланства, молимо вас да контактирате Комору менаџера људских ресурса Србије.

 

Постаните поносни члан Коморе менаџера људских ресурса Србије, једине организације која брани и заступа интересе оних који се баве менаџментом људима.

Контакт инфо

КОМОРА МЕНАЏЕРА
ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ

Адреса:
Ђорђа Војновића 118
Инђија
Република Србија

Телефон:
+381.60.50.44.009

Интернет:
www.hrkomora.rs

e-mail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 102 гостију и нема пријављених чланова